Anett Kansanen har fått förtroendet att leda Kick-start Digitalisering som är ett program som genomförs på initiativ av Teknikföretagen och IF Metall. Programmet är finansierat av Tillväxtverket och är helt gratis för deltagande företag. Målet är att fler företag skall öppna upp ögonen för hur digitalisering kan stödja företag att skapa tillväxt, öka lönsamhet och konkurrenskraft samt effektivisera verksamheten. Målet är också att skapa större samverkan mellan företag och attrahera kompetens till industrin.

H5 logo

Hive and Five är en digital förnyelsebyrå
som hjälper dig att förverkliga dina
ideer till verklighet

Ska vi bli vänner? Vi lovar att inte vara jobbiga


Besök oss!
@hiveandfive
H5 Förnyelsebyrå AB
Skaraborgsvägen 3A
506 30 Borås

facebook link icon facebook link icon facebook link icon