BORÅSPASSET skall sätta Borås på upplevelsekartan för besökare. Aktörer från både privata näringslivet och offentliga aktörer samarbetar. Digitala biljetter och QR-koder gör det enkelt för besökare att komma till Borås och uppleva allt från djurpark, äventyrsklättring och bad till vår textilhistoria, teknik och spökhus.

Vi har tillsammans med Svenljunga och Tranemo kommun tagit fram en Mobil App för att de som har svenska som nybörjarspråk snabbare skall komma ut i arbetslivet genom att lära sig branschspecifika ord & begrepp. Projektet har fått regional finansiering.

Janne spelade in en demo på hur Facebooks nya tjänst Horizon Workrooms funkar i VR. Följ med på en liten titt!

Till den multimediala utställningen Craft Rituals har Janne varit med och tillsammans med konstnären Aia Judes och teknikern Benny Britten-Austin skapat tre taktila instrument till utställningen där besökarna bjuds in för att leka och skapa sin egen remix utav musiken och grafiken som tagits fram till utställningen. Genom att spela på synthen kan både musiken och animationerna kontrolleras. Via länken nedan kan ni se när Janne jammar på synthen URD.

Efter att ha genomfört sin LIA praktik hos oss så börjar nu Fredrik Thelin hos oss på heltid och kommer jobba som både utvecklare och lärare!

H5 logo

Hive and Five är en digital förnyelsebyrå
som hjälper dig att förverkliga dina
ideer till verklighet

Ska vi bli vänner? Vi lovar att inte vara jobbiga


Besök oss!
@hiveandfive
H5 Förnyelsebyrå AB
Skaraborgsvägen 3A
506 30 Borås

facebook link icon facebook link icon facebook link icon