Vilka är vi?

– Vi är tre klasskamrater som går på Medieinstitutet i Göteborg. Vi studerar till webbutveckling med inriktning mot e-handel som är ett tvåårigt YH-program. Detta är vår första praktikperiod som är på 10veckor. Vi brinner för IT, teknik och programmering så när valet kom var det rätt självklart att vi ville vara på H5 förnyelsebyrå!

Vad har vi gjort hittills?

– Vi har fått ett ärofyllt uppdrag att tillsammans ta fram och utveckla hemsidan. Vi gjorde en undersökning som vi skickade ut till alla anställda som vi sedan sammanställde ihop med våra egna tankar och idéer på hur man kunde förbättra hemsidan.

– Idag så betar vi av dom sista arbetsmomenten för att finslipa hemsidan så att den blir stilren och i linje med H5-andan.

Övriga tankar och funderingar?

– Det har varit lärorika veckor på H5, där vi har utvecklats som programmerare och känt på hur det är att jobba agilt. Men det bästa av allt har ändå varit att lära känna nya personer samt hundar, därför vill vi rikta ett stort hjärtligt tack till ALLA på företaget. Vi ser fram emot att komma tillbaka till H5 inom en snar framtid.

H5 logo

Hive and Five är en digital förnyelsebyrå
som hjälper dig att förverkliga dina
ideer till verklighet

Ska vi bli vänner? Vi lovar att inte vara jobbiga


Besök oss!
@hiveandfive
H5 Förnyelsebyrå AB
Skaraborgsvägen 3A
506 30 Borås

facebook link icon facebook link icon facebook link icon