Vilket engagemang, vilken resa! Kvarnen i Hyssna har ett arv som Mjölnarfamiljen låter dig ta del av i det vackra landskapet mellan Borås och Göteborg. Hans är fjärde generationen av sågmästare & mjölnare. Frun Catharina är utbildad surdegsbagare och kock som brinner för äkta kvalitetsmat. Tillsammans har de gjort resan “Från Sågverk till bakverk” Det första som möter dig är det svenska kulturarv, den gamla kvarnen och ramsågen intill vattenfallet. Ån Surtan slingrar sig genom landskapet. Kvarnen i Hyssna är en hotell- och konferensanläggning med stort hjärta och en gång i tiden låg byns gamla smedja på platsen. Nu kan du bo och konferera i mjölnarfamiljens varsamt bevarade byggnader. Vila vandra, cykla och njut av god mat året runt. Anläggningen är utvald till White guide kafé 2017-18 och ingår i En del av Västsverige & Smaka på Västsverige – alltid värd en omväg. Anett har haft förmånen att ta del av deras resa mot framtiden och stöttat dem med strategi- och affärsutveckling. Vi skapade också tillsammans handlingsplaner och en övergripande struktur för att enkelt kunna fortsätta arbetet att utveckla verksamheten.

H5 logo

Hive and Five är en digital förnyelsebyrå
som hjälper dig att förverkliga dina
ideer till verklighet

Ska vi bli vänner? Vi lovar att inte vara jobbiga


Besök oss!
@hiveandfive
H5 Förnyelsebyrå AB
Skaraborgsvägen 3A
506 30 Borås

facebook link icon facebook link icon facebook link icon