Vi vill gärna stötta event & aktiviteter i Sjuhäradsregionen, därför tog vi kontakt med World Cup Ulricehamn och frågade om de behövde en App till sitt event. Efter ett tag tog Pernilla Nimmermark kontakt, (hon gjorde ett grymt marknadföringsarbete för eventet) och vi kom överens om att bli silversponsor. Efter några möten och grym grafisk profil från IPM Ulricehamn så lanserades Appen i december 2016. Nedladdningar: 2469 Android 8740 Iphone Eventet gjorde succé och nu planeras det för fullt inför WorldCup 2019. Team H5: Anett Kansanen, Janne Kemi och Viktor Lyresten

H5 logo

Hive and Five är en digital förnyelsebyrå
som hjälper dig att förverkliga dina
ideer till verklighet

Ska vi bli vänner? Vi lovar att inte vara jobbiga


Besök oss!
@hiveandfive
H5 Förnyelsebyrå AB
Skaraborgsvägen 3A
506 30 Borås

facebook link icon facebook link icon facebook link icon