2015 kom Borås superentreprenöriella Tamara Christman Olofsson, grundare och VD för Upzone AB, äventyr på höghöjd och ville att vi skulle samarbeta kring att bygga upp ett affärssystem för upplevelsebranschen. Självklart! Vi fick Innovationsstöd från Almi och körde igång. I februari 2017 lanserade vi den till fler externa aktörer. Stolta jobbar vi, Janne, Anett, David och Viktor vidare med att utveckla nya tjänster tillsammans med aktörer som valt att använda systemet. Titta in på www.adventurehero.se

H5 logo

Hive and Five är en digital förnyelsebyrå
som hjälper dig att förverkliga dina
ideer till verklighet

Ska vi bli vänner? Vi lovar att inte vara jobbiga


Besök oss!
@hiveandfive
H5 Förnyelsebyrå AB
Skaraborgsvägen 3A
506 30 Borås

facebook link icon facebook link icon facebook link icon