Kund: Almi Företagspartner i Väst AB Referens: Nina Gillbo Förnyelse tillsammans kan vi nog kalla det här uppdraget. Almi hade under några år levt med en partner plattform som behövde fräschas upp och även skapa bättre och mer automatiserade funktioner. Vi skapade en snyggt sökbart “butiksfönster” för Almis kunder och två administrationsränssnitt där Almi själva kan hantera och kommunicera digitalt med sina partners och en administrationssida till partners, där de kan lägga upp sina erbjudanden. En konversations plattform där ALMI Väst’s partners kan paketera sina erbjudanden till ALMI’s kunder. Team H5: Anett Kansanen, Janne Kemi och Viktor Lyresten

H5 logo

Hive and Five är en digital förnyelsebyrå
som hjälper dig att förverkliga dina
ideer till verklighet

Ska vi bli vänner? Vi lovar att inte vara jobbiga


Besök oss!
@hiveandfive
H5 Förnyelsebyrå AB
Skaraborgsvägen 3A
506 30 Borås

facebook link icon facebook link icon facebook link icon